Informatie

Informatie

Omdat een oplossing altijd dichtbij is.

Pharme is de oplossing voor het groeiende probleem van medicatietekorten in Nederland. Door ons goede internationale netwerk en intensieve samenwerking met onze partners zijn wij in staat alternatieven te bieden voor geneesmiddelen die direct en/of gedurende langere tijd niet leverbaar zijn via uw reguliere groothandel. Deze alternatieven worden door de leverancier snel en direct aan apotheken geleverd. U kunt als apotheker gemakkelijk zoeken in ons up-to-date assortiment en direct bestellen via onze beveiligde website. Onze ervaren apothekers staan graag voor u klaar om mee te denken over een geschikt alternatief.

Hoe werkt Pharme?

Als apotheker vertrouwt u op uw reguliere groothandel. Logisch, want u bent druk genoeg met andere zaken. Wanneer deze om welke reden dan ook een product niet kan leveren, dient u vaak zelf op zoek te gaan naar een oplossing. Maar waar te beginnen?

Pharme brengt de vraag van apothekers samen met het aanbod van fabrikanten en (inter)nationale groothandels.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek product of een alternatief voor een product raadpleegt u eenvoudig ons assortiment en kunt u direct een bestelling plaatsen. De bestelling wordt in behandeling genomen door de leverancier en zo snel mogelijk geleverd. Uiteraard kunt u de bestelling online volgen: zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Eenvoudig een order plaatsen in 3 stappen:

  1. Zoek het gewenste product in ons online assortiment
  2. Plaats direct een order
  3. Ontvang de bestelling binnen enkele dagen in de apotheek.

Ons assortiment wordt dagelijks bijgewerkt. Wanneer u een product niet kunt vinden, plaats dan eenvoudig een zoekopdracht.
Wij bepalen dan gelijk of het product wellicht ook interessant is voor andere apothekers en nemen het product op in ons assortiment.

Zo bouwen we samen aan de oplossing voor medicatietekorten in Nederland. 

Een oplossing is zo gevonden.

Dankzij ons heldere stappenplan vinden we snel een oplossing. We gaan geen uitdaging uit de weg en doen er alles aan om het gewenste product of een geschikt alternatief zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Daarmee nemen we u het zoekwerk uit handen waardoor u weer tijd heeft voor uw patiënt.