Trees for All

Goede zorg, nu en in de toekomst

Pharme vindt het leveren van goede zorg belangrijk. Niet alleen nu, ook in de toekomst. Daarom draagt Pharme met haar bedrijfsactiviteiten bij aan een duurzame wereld. Bewustwording het bevorderen van de duurzame levering van geneesmiddelen is daar een onderdeel van. Ook kiest Pharme als bedrijfsbospartner bij Trees for All voor duurzaam ondernemerschap.


Wat doet Trees for All?

“Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen.” Dat is hun motto.

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Hun missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.


Pharme steunt Trees for All

Het aanplanten van bomen is cruciaal voor het voortbestaan van de aarde. Daarom heeft Pharme zich ten doen gesteld om binnen twee jaar minimaal 2.000 bomen aan te laten planten door Trees for All.


Hoe doet Pharme dat?

Online bestellen is gemakkelijk, maar kan helaas ook belastend zijn voor het milieu. Want of het nu om een grote of kleine bestelling gaat, het bezorgbusje rijdt toch.

Pharme rekent €7,50 verzendkosten voor bestellingen onder de € 150,-.

Bij bestellingen boven dit bedrag worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Het doel hiervan? Pharme hoopt de apotheek hiermee bewuster te maken van het bestelgedrag en tegelijkertijd het aantal bezorgingen terug te dringen waardoor de CO2-uitstoot gereduceerd wordt.

Daarnaast levert Pharme bij bestellingen boven €150,- een bijdrage aan Trees for All. Met deze donatie plant Trees for All bomen in Nederland en Oeganda.

 

Samen werken aan een groene toekomst

Pharme zorgt dus niet alleen voor een oplossing bij medicijntekorten, maar draagt ook bij aan een groene en gezonde aarde!

Goede zorg, nu en in de toekomst. Helpt u mee?

Meer weten over Trees for All? Bekijk hun website.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×