Nieuws

Het laatste nieuws van Pharme


625 bomen gepland 

22 juli 2022

Pharme levert een bijdrage aan een groenere en duurzame wereld. Dat doen wij door te doneren aan Trees for All. Met als resultaat dat er dit jaar 625 bomen zijn gepland! Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. We zijn trots op dit mooie aantal!  

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Bomen planten voor een duurzame wereld 

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat het bomenplantseizoen is begonnen. Daarom plantte Trees for All op donderdag 2 december zo’n 1.000 bomen in Het Groene Woud in Noord-Brabant. Ook namens Pharme werden tijdens deze dag bomen geplant. 

De eerst stekjes
Het was een koude ochtend, dus het perfecte moment om bomen te planten. De groei van bomen staat in koudere tijden stil en dat is gunstig voor het verplaatsen van boomstekjes. In totaal worden er in drie jaar tijd 150.000 bomen in Het Groene Woud geplant door Trees for All. Tijdens de boomplantdag werden de eerste stekjes geplant namens partners. “We hebben ons zelf ten doel gesteld om binnen twee jaar 2.000 bomen te laten planten door Trees for All. Tijdens deze dag werden daadwerkelijke stappen gezet om dit doel te bereiken” aldus Peter Nobel, Managing Director van Pharme.

Een groene toekomst
Pharme wil bijdragen aan een duurzame wereld. Daarom stimuleren wij de duurzame levering van geneesmiddelen en zijn we bedrijfsbospartner bij Trees for All. Het aanplanten van bomen is cruciaal voor het voortbestaan van de aarde. Bij elke bestelling boven de € 150,- leveren we een donatie aan Trees for All. Hiermee plant de organisatie bomen in Nederland en Oeganda. Tijdens de boomplantdag op 2 december werden de boomstekjes in Nederland geplant.

Meer weten over Trees for All?

__________________________________________________________________________________________________________________________________


Communicatietraining geneesmiddelwisseling voor apotheekteam

27 juli 2021

Heeft u soms moeite met een gesprek over geneesmiddelwisseling aan de balie? Dan kunnen apothekers en -assistenten deelnemen aan een communicatietraining over dit onderwerp. De training is onderdeel van een onderzoek van het Nivel en helpt mee aan het verbeteren van het verloop van deze gesprekken. Meer informatie?

__________________________________________________________________________________________________________________________________


Resultaat Wereldmilieudag

10 juni 2021

Geen 110, maar 220 bomen worden door Trees for All aangeplant naar aanleiding van onze extra doneeractie. Het hele jaar doneren wij bij iedere bestelling boven €150,- aan Trees for All. Hierdoor stimuleren we het bundelen van bestellingen waardoor de CO2-uitstoot gereduceerd wordt. Speciaal voor Wereldmilieudag verdubbelden wij vorige week onze donatie! Dat leverde 220 bomen op, wat een mooi aantal. Dank voor jullie hulp!

__________________________________________________________________________________________________________________________________


Wereldmilieudag

31 mei 2021

Zaterdag 5 juni is het Wereldmilieudag. Een dag waarop iedereen stilstaat bij het milieu. Pharme wil iedere dag bijdragen aan een duurzame planeet. Niet alleen op Wereldmilieudag, maar het hele jaar door!

Wij kiezen voor duurzaam ondernemerschap en zijn daarom bedrijfsbospartner bij Trees for All. Bij elke bestelling boven € 150,- doneren wij aan Trees for All. Hiermee planten zij bomen in Nederland en Oeganda en dragen wij bij aan een groene en gezonde aarde.

Extra bomen tijdens Wereldmilieudag
In het kader van Wereldmilieudag planten we extra bomen, want bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom verdubbelen we onze donatie bij elke bestelling boven € 150,- die van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni 2021 wordt gedaan.

Helpt u mee bomen planten?

Ga naar het bestelportaal.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×