Nieuws

Het laatste nieuws van Pharme

Communicatietraining geneesmiddelwisseling voor apotheekteam

27 juli 2021

Heeft u soms moeite met een gesprek over geneesmiddelwisseling aan de balie? Dan kunnen apothekers en -assistenten deelnemen aan een communicatietraining over dit onderwerp. De training is onderdeel van een onderzoek van het Nivel en helpt mee aan het verbeteren van het verloop van deze gesprekken. Meer informatie?

============

Resultaat Wereldmilieudag

10 juni 2021

Geen 110, maar 220 bomen worden door Trees for All aangeplant naar aanleiding van onze extra doneeractie. Het hele jaar doneren wij bij iedere bestelling boven €150,- aan Trees for All. Hierdoor stimuleren we het bundelen van bestellingen waardoor de CO2-uitstoot gereduceerd wordt. Speciaal voor Wereldmilieudag verdubbelden wij vorige week onze donatie! Dat leverde 220 bomen op, wat een mooi aantal. Dank voor jullie hulp!

============

Wereldmilieudag

31 mei 2021

Zaterdag 5 juni is het Wereldmilieudag. Een dag waarop iedereen stilstaat bij het milieu. Pharme wil iedere dag bijdragen aan een duurzame planeet. Niet alleen op Wereldmilieudag, maar het hele jaar door!

Wij kiezen voor duurzaam ondernemerschap en zijn daarom bedrijfsbospartner bij Trees for All. Bij elke bestelling boven € 150,- doneren wij aan Trees for All. Hiermee planten zij bomen in Nederland en Oeganda en dragen wij bij aan een groene en gezonde aarde.

Extra bomen tijdens Wereldmilieudag
In het kader van Wereldmilieudag planten we extra bomen, want bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom verdubbelen we onze donatie bij elke bestelling boven € 150,- die van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni 2021 wordt gedaan.

Helpt u mee bomen planten?

Ga naar het bestelportaal.


Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×